Кандидатите за народни представители от листата на ДПС - Ново начало се срещнаха с наши изселници в истанбулската община "Чаталджа" в Република Турция

Кандидатите за народни представители от листата на ДПС - Ново начало в Кърджали Елван Гюркаш и Айтен Сабри, както и Сезен Сайън от Силистра се срещнаха с наши изселници в истанбулската община "Чаталджа" в Република Турция. На традиционна закуска, която се проведе в едно от социалните съоръжения на Парк "100 години Република", бяха представени акценти от предизборната кампания на ДПС - Ново начало. В изказването си Елван Гюркаш благодари на присъстващите за подкрепата им през годините и подчерта, че предсрочните избори са изключително важни за всички ни.
Турция 2
 
Само чрез по-голямо представителство на депутати от "ДПС -Ново начало" в парламента ще се реализират политики, проекти и ще се решават проблемите на хората от общините.
На визита в Турция бяха освен кандидатите за народни представители кмет на община Каолиново Нида Ахмед, зам.- кметът на Кърджали Байрям Байрям. А домакини на срещата бяха нашите съмишленици от турска страна - Фахри Ватансевер, Ерджан Кахраман и Наджи Юзкан.
Време е за Ново начало!
Турция 4
 
 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност