ДПС-Ново начало представи управленската си програма на синдикатите

ДПС - Ново начало се срещна с представителите на синдикалните организации КТ “Подкрепа” и КНСБ . На срещата от страна на ДПС-Ново начало бяха Станислав Анастасов, зам- председател на ДПС и водач на листата в Пловдив-град, Байрам Байрам, зам-председател на ПГ на ДПС и водач на листата на ДПС-Ново начало в Пловдив-област, Йордан Цонев зам. - председател на ДПС и водач на листата във Варна и Велико Търново, Атидже Вели, водач на листата за Русе и Ловеч.

IMG 0086
По време на срещата бяха представени основните приоритети за управление на страната и в резюме програмата на ДПС-Ново начало за управление на страната. И много категорично всички се обединиха от необходимостта на стабилно правителство.
Синдикалните организации благодариха за добрия диалог, който се подържа между тях и народните представители от ДПС.

IMG 0108


“Вярваме на вас! Вие сте партия, която има социална насоченост и която обича хората и избирателите си. Когато партията обича хората и избирателите винаги е с авторитет. Добрият диалога е на лице.” Това бяха думите на представителите на сидикалните организации. Те дадоха своята положителна оценка на медиаторската роля на председателят на ДПС Делян Пеевски при решаването на кризисни ситуации и проблеми, важни за хората.
Синдикалните организации бяха представиха на срещата своите очаквания за следващия бюджет на държавата и подчертаха, че в лицето на представителите на ДПС-Ново начало виждат партньор за реализирането на техните искания.

IMG 0114

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност