Делегация на ДПС-Ново начало се срещна днес с валията на Бурса

Делегация на ДПС-Ново начало се срещна днес с валията на Бурса, Република Турция Ерол Аййълдъз. В делегацията са кметът на община Кърджали, член на ЦОБ и водач на листата на ДПС-Ново начало в Кърджали Ерол Мюмюн, областният председател на ДПС-Хасково Мехмед Атаман, настоящите народни представители и кандидати в листите на ДПС-Ново начало за 51-то НС Байрам Байрам и Хюсеин Хафъзов , кметът на община Джебел и кандидат -депутат Неджми Али, водачът на листата в 23 МИР-София Едиз Саидов. Те пожелаха успешен мандат на валията, който встъпи в длъжност през август тази година.
ТР 3
 
 
Приятелските отношения и доброто сътрудничество между двата приятелски народа, дългогодишните партньорски отношения между побратимените общини от област Кърджали и общини от Бурса, надграждането и развитието на сътрудничеството в различни сфери бяха част от темите на разговор с валията.
тр 2
 
Коментирана бе политическата криза в България и предстоящите за 7 път в рамките на 3г. предсрочни парламентарни избори.
Срещатa премина в приятелска атмосфера, и двете страни си пожелаха и занапред да се поддържат активни контакти.
ТР 1

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност