Кандидатите за народни представители на ДПС - Ново начало бяха на посещение в град Маниса

Кандидатите за народни представители на ДПС - Ново начало в 9ти МИР Кърджали Ерол Мюмюн, кмет на Кърджали и водач на листата и кандидатите и настоящите народни представители и кандидати за 51-то НС Байрам Байрам и Хюсеин Хафъзов , кметът на община Джебел и кандидат депутат Неджми Али, областният председател на ДПС-Хасково Мехмед Атаман, водачът на листата в 23 МИР-София Едиз Саидов,кметът на община Върбица Мердин Байрям днес бяха на посещение в град Маниса, Република Турция.
Tr10.10
 
 
Те проведоха среща с кмета на Голяма община Маниса Ферди Зейрек. Кърджали и Маниса са побратимени общини повече от пет години. Имат реализиран съвместен проект „Култура без граници“, финансиран от Европейския съюз. Фолклорни състави от кърджалийски читалища години наред участват в провеждания в Маниса Международен фестивал Месир. Сътрудничеството между двата града е активно, има обмяна на опит и в други сфери. Двата града са свързани и емоционално, и човешки, защото в Маниса живеят много изселници от Кърджалийско, от България.
Обсъдени бяха и конкретни инициативи и проекти, по които да работят заедно двете страни.
 
tr 2 10.10

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност