Делегация на ДПС-Ново начало се срещна днес с валията на Измир

Делегация на ДПС-Ново начало се срещна днес с валията на Измир,Република Турция д-р Сюлейман Елбан.

Нашите представители благодариха за гостоприемството на д-р Елбан и му пожелаха здраве и успехи в отговорната мисия.

IMG 0657

Обсъдени бяха теми, свързани със сътрудничеството между двете държави. Обща бе позицията, че добрите взаимоотношения между България и Турция трябва да бъдат съхранени и за в бъдеще. Има много неща, които свързват Измир и Кърджали. В този район на Турция живеят стотици изселници от Източните Родопи, община Кърджали има и подписани протоколи за побратимяване с големите общини Измир и Маниса, с които са реализирани общи инициативи и проекти. Доброто партньорство с тях продължава в различни сфери. Това е посоката и правилният път, по който трябва да вървят нашите две съседни страни, общините от двете страни на границата.

IMG 0658

На срещата присъстваха кметът на община Кърджали, член на ЦОБ и водач на листата на ДПС-Ново начало в Кърджали Ерол Мюмюн, областният председател на ДПС-Хасково Мехмед Атаман, настоящите народни представители и кандидати в листите на ДПС-Ново начало за 51-то НС Байрам Байрам и Хюсеин Хафъзов, кметът на община Джебел и кандидат депутат Неджми Али, водачът на листата в 23 МИР-София Едиз Саидов, кметът на община Върбица Мердин Байрям.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност