На работна среща ДПС - Ново начало и работодателските организации се обединиха около главните приоритети за държавата

 

Представители на ДПС-Ново начало проведоха среща с четирите работодателски организации от АОБР.  Зам.-председателите на ДПС Йордан Цонев, който е водач във Варна и Велико Търново и Искра Михайлова, водач на листата на Пазарджик и 25 МИР София -град , зам.-председателят на ДПС и водач на листат в Пловдив град Станислав Анастасов, Атидже Вели, водач на листата в Русе и Ловеч, Калин Стоянов, водач на листата в София област запознаха работодателите с програмата си управление на ДПС - Ново начало.

среща криб 3

По време на срещата и двете страни споделиха за успешното сътрудничество между работодателските организации и ДПС-Ново начало, които имат голямо сходство в политиките, по отношение на бизнес средата в държавата.
От работодателските организации подчертаха, че винаги са разчитали на ДПС и партията винаги е защитавала политиката на ниски данъци и предвидима бизнес среда.

Евгений Иванов, изпълнителен директор на КРИБ - организацията, която е ротационен председател на АОБР, заяви  че те винаги са се чувствали комфортно и у дома си, когато говорят с екипа на ДПС.
Общите приоритети за ДПС-Ново начало и работодателските организации са:
- Еврозоната;
- Шенген;
- Предвидима бизнес среда и намаляване на административната тежест;
- Запазване на данъчната система;
- Намаляване на загубата на средства по Плана за възстановяване и устойчивост;
- Улесняване на условията за наемане на работници от трети страни;
- Стабилизиране на енергетиката и подкрепа за нови базови мощности в атомната енергетика.

Представителите на работодателските организации в срещата бяха Добрин Иванов, изпълнителен директор на АИКБ, Росица Стилиянова, директор Програми и проекти в АИКБ, Добри Митрев, председател на УС на БСК, Васил Тодоров, заместник-председател на БТПП, Боряна Абаджиева, главен експерт „Ик. анализи и политика“, БТПП, Евгений Иванов изп. директор и член на УС на КРИБ, Румяна Георгиева – парламентарен секретар, КРИБ.

среща криб 2

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност