Във Варна ДПС-Ново начало закри кампанията си в препълнената зала на Двореца на културата и спорта

Във Варна ДПС-Ново начало закри кампанията си в препълнената зала на Двореца на културата и спорта

Над 5000 членове и симпатизанти на ДПС – Ново начало изпълниха докрай голямата зала в Двореца на културата и спорта на закриването на предизборната кампания в Трети МИР – Варна. „ДПС е Ваше! Никой не може да приватизира Вашата партия“, каза водачът на листата Йордан Цонев. „На стотиците срещи, които проведохме Вие ни предадохте Вашата енергия и показахте какво да правим и ние ще го направим за Вас“, добави Цонев.
„Ние сме зад Вас, ние сме с Вас, ще работим за Вас, ние ще сме Вашето сърце и прозорец към Вашето развитие“, обърна се към хилядите в залата областният председател на ДПС – Ново начало и втори в листата Ерджан Ебайтин.
За членовете и симпатизантите на ДПС – Ново начало във Варна и гостите от организациите в Шумен, Добрич, Русе, Разград, Търговище и Велико Търново пяха българската звезда Меди и една от най-обичаните турски изпълнителки Седа Саян.

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност