Мощен старт на „ДПС – Ново начало“ към парламента от Варна

Повече от 800 души се включиха в старта на предизборната кампания на „ДПС – Ново начало“ във Варна в неделния следобед.

„Време е да изведем общността от застоя, в който беше поставена през последните 10 години“, призова водачът на листата в Трети многомандатен избирателен район Йордан Цонев. Пред членовете и симпатизантите, дошли за откриването на кампанията, той припомни, че в последната една година ръководството на ДПС, под председателството на Делян Пеевски, е превърнало и наложило Движението като незаобиколим фактор в управлението на България и политическа формация, която работи с хората и за хората.

„Във Варна поставихме началото през 2005 г с един депутат, какъвто ДПС не беше имало от Великото Народно събрание. Днес, през 2024 г, е време за ново начало. Начало, в което не един човек е важен, а всички хора в ДПС. Давам Ви дума, че на 27 октомври ще имаме поне двама народни представители от Варна, обеща първият в листата. Цонев даде дума, че никога повече членовете и симпатизантите на ДПС няма да имат повод да се чувстват хора втора ръка, защото гласът им вече се чува и ще се чува все по-силно.

Варна 1

„Работа с хората и за хората не са лозунги за нас, а реални действия. Първите стъпки вече са направени. За първи път в бюджета на страната бяха заложени 3 млрд. лв. за инвестиции в общините и тяхното развитие. 400 млн. лв. от тях са за проекти в наши общини. Така се прави политика с и за хората. С това условие г-н Пеевски ме изпрати да преговарям с Асен Василев, като финансов министър, и ясно ми заяви, че ДПС няма да подкрепи бюджет, в който няма солидно финансиране към общините“, разказа във Варна Йордан Цонев.

„Който се уплаши от силно ДПС, той се отстрани от партията“, отсече водачът на листата на ДПС  Ново начало.

„Внушителното присъствие на млади, усмихнати и мотивирани хора в залата ме кара да се гордея с това, че сме ДПС – Ново начало във Варна и нямам съмнение, че заедно ще работим за благото и просперитета на града, областта и страната“, каза петата в листата Светлана Табакова.

„800 човека с пълни сърца в залата, номер 8 в бюлетината и много жени на първия ред. Все знаци за успех и победа“.  Така областният лидер на ДПС Ерджан Ебатин избра да приветства съпартийците и симпатизантите на Движението на старта на кампанията.

„Властта вече е във всеки от Вас, не в един човек. Това се вижда от силната варненска листа, която редихме всички заедно и в която има само образовани, силни и реализирани хора. Това е гаранцията, че без ДПС няма да могат да се вземат решения“, обяви Ебатин.

 

Варна 4

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност