Делян Пеевски, председател на ДПС и на ПГ на ДПС: Тези избори са нашият шанс да започнем отначало!

През последните три години всякакви неможачи се упражняваха на гърба на вас – българския народ. Знам, че ви е писнало от избори. Знам, че сте изморени, ядосани, отвратени от цялата политическа глупост, която ви се стоварва.
И аз се чувствам по същия начин. Точно като вас! Защото аз съм там, в парламента, и всеки ден се налага да се изправям срещу тези хора – виждам колко са откъснати от реалността и вашите проблеми. Те не просто са неспособни – те са опасни. Те работят за себе си, за интересите на олигарсите и дълбоката държава, които не спират да бъркат в джобовете ви!
Снощи ги гледах как безобразничат в парламента и си мислех колко е пошло, гнусно и отвращаващо всичко това. Че хората не заслужават това. Че така повече не може. Че някой трябва да го промени и знам, че заедно с хората аз мога да го направя! И това е единственият смисъл за продължа напред.
Тези избори са нашият шанс да започнем отначало!
Ще го направим заедно!
Време е за ново начало!

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност