Събития

Мустафа Карадайъ участва в традиционния събор в село Бяла река

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ участва в традиционния събор в село Бяла река, който събра хиляди жители и гости от област Шумен.

Бяла река1

Празникът бе уважен от зам.-председателя на ПГ на ДПС Хамид Хамид и Айсел Руфат - председател на областния съвет на партията в Шумен. Специално участие в него взеха инж. Мердин Байрям - кмет на община Върбица и Кадир Хасан, председател на Общински съвет и председател на общински съвет на ДПС във Върбица, общински съветници и кметове на населени места.

Бяла река3

Този мащабен събор води началото си още от 2011 г., когато почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган изрича пред хилядите дошли да го посрещнат думите, превърнали се в мото на празника: “Нека този ден стане Байрам!”.

Бяла река4

Прозорливостта и далновидността на неговото пожелание пораждат в общинския кмет идеята за неговото създаване и развитие в годините, а мотото му да събира хората всяко лято под небето на родното село.

Бяла река2

Бяла река5

Бяла река6

Бяла река7

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност