Събития

Мустафа Карадайъ със знакови срещи в Бурса

Знакови срещи в Бурса проведе председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. Той разговаря с бизнесмена и почетен председател на най-голямата изселническа федерация в Турция "Балгьоч" Турхан Генчоглу.

Бурса1

Генчоглу, който е голям приятел на България, ръководи фамилната компания. Неговият баща, покойният Мюмюн Генчоглу е създател на най-голямата изселническа организация "Балгьоч".

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателите на Движението Ахмед Ахмедов и д-р инж. Хасан Азис, кмет на Кърджали, както и делегация на Движението е на посещения в Турция. Политиците на ДПС присъстваха в петък на тържествена вечеря-ифтар в Истанбул, а след това и в Бурса. Вечерята в Бурса по повод свещения месец Рамазан бе под надслов под наслов "Заедност, Единство и Добруване". Отправихме молитви за мир, здраве и просперитет на нациите, каза Карадайъ.

Бурса

В Бурса лидерът на ДПС разговаря с кмета на побратимената на Кърджали община Османгази  Мустафа Дюндар. Г-н Дюндар показа на Карадайъ и делегацията на ДПС музей „Панорама 1326“ в Бурса, който е един от най-големите панорамни музеи в света, официално открит през 2019 година.

 Бурса9

Делегацията на ДПС включва още областните председатели на Кърджали, Хасково и Шумен - Ресми Мурад, Мехмед Атаман и Айсел Руфат, общински кметове на ДПС и представителят на ДПС в Бурса Танер Чауш.

Бурса3

Бурса8

Бурса12

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност