Събития

Мустафа Карадайъ: Караянчевщината е олицетворение на ГЕРБ за правенето на политики през всичките тези последни десетина години

"Караянчевщината е олицетворение на ГЕРБ за правенето на политики през всичките тези последни десетина години." Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по време на десетата редовна отчетно-изборна областна конференция на ДПС Разград.
 
"Когато нямаш капацитет, експертиза и визия, остават ти арогантността, омразата, агресията и популизма и това са символи на безпомощността при управлявщите в момента", обяви още лидерът на ДПС.
 
В своето изказване Мустафа Карадайъ разкритикува управляващите в България и заяви, че с настоящият модел на управление мнозинството в парламента е довело страната до политически хаос и криза.
 
"Ние сме пазители на целостта, мира, сигурността и стабилността на нашата Родина. Ние сме символа на демокрацията и държавността в нашата страна и естествено правата и свободите са част от нашия генетичен код. Стълбовете, по които правим нашата политика са свободата, отговорността, толерантността и заедността. Това е ДПС!", допълни още председателят на ДПС.      
 
Лидерът на ДПС отново подчерта, че всяка власт без ДПС е нестабилна и допълни, че България не може да поеме пътя за развитие без ДПС, тъй като Движението многократно е заявявала, че политиката трябва да бъде насочена предимно към ускореното развитие на страната. 
 
„ДПС от дълго време представя своята програма за ускорен, догонващ европейските стандарт и растеж, стъпваща върху либералните принципи каквито са насърчаването и подкрепа на инвестициите чрез активна помощ на държавата във всички фази на инвестиционния процес с цел ускоряване на реализацията му. Развитието на икономиката на нови технологии във всички икономически сектори, както и развитието на зелената икономика – чиста енергия, чиста вода, чист въздух, чиста храна са сред основните приоритети на партията“, уточни още председателят.
 
Мустафа Карадайъ не пропусна да благодари и на организаторите на конференцията, които "са се справили отлично и безупречно при организацията на събитието, в изпълнение на всички противоепидемични мерки".
 
На открито и при спазване на всички противоепидемични мерки в местността Демир Баба Теке край Исперих се проведе десета редовна отчетно-изборна областна конференция на ДПС Разград.
 
Делегатите единодушно избраха Мехмед Салим за областен председател на ДПС Разград. 
 
На конференцията присъстваха още зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, зам.-председателят на НС д-р Нигяр Джафер, зам.-председстелят на ПГ на ДПС Хамид Хамид, народните представители Ихсан Хаккъ, д-р Хасан Адемов и Бюрхан Абазов, общински кметове на ДПС от областта и председателят на Младежко ДПС Разград Алпер Аптулов.

IMG 20201017 WA0035

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност