Регионални

2200 вярващи на ифтар в центъра на Рибново

2200 вярващи в Рибново се събраха на ифтар в центъра на селото. Тържествената вечеря се превърна в повод за жителите отново да покажат своето гостоприемство и красотата на традициите, които са съхранени само в Рибново. Те поднесоха на гостите храна, приготвена от тях самите.

Рибново2

Домакин на събитието бе община Гърмен и районно мюфтийство Благоевград. На вечерята-ифтар присъстваха народният представител Елхан Кълков, областният председател на ДПС Благоевград Ведат Хюсеин, кметът на община Гърмен Феим Иса, общинският председател на ДПС и зам.-кмет на община Гърмен Ахмед Вранчев, посланикът на Турция в България Н. Пр. Айлин Секизкьок, директорът на Дирекцията за турците в чужбина (YTB) и родствените общности Абдуллах Ерен, главният мюфтия д-р Мустафа Хаджи, председателят на Висшия мюсюлмански съвет Ведат Ахмед, зам.-главните мюфтии Бейхан Мехмед и Мурат Пингов, районният мюфтия на София Бейхан Мехмед и районният мюфтия на Благоевград Осман Османов.

Рибново1

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност