Народно събрание

Мюмюн Мюмюн: Кога Рашков ще отговори на въпросите ни за полицейския произвол?

Кога вътрешният министър Бойко Рашков ще отговори на въпросите на ДПС за полицейския произвол? Това настоя да знае народният представител от ДПС Мюмюн Мюмюн.

Имах два входирани въпроса към министъра на вътрешните работи Бойко Рашков. И двата са конкретни и касаят действията на служителите на МВР по време на предизборна кампания в община Маджарово, област Хасково. Не съм искал нищо повече от това да чуя и ако има, да видя документи по тези случаи, каза Мюмюн.

В моите въпроси намирате несъответствие с Правилника за организацията и дейността на НС и ги върнахте, а на въпроса на нашия председател г-н Карадайъ от 15.12.2021 г. казвате, че е отговорено без да сме видели отговор и документи по същество, допълни народният представител от ДПС. Той призова председателя на парламента, като пръв сред равни, да се отнася еднакво справедливо и към депутатите от опозицията, и към тези от управляващото мнозинство.

Мюмюн Мюмюн е входирал въпросите си отново. Когато се приберем в регионите си, хората ни питат какви отговори сме получили, но ние отговор нямаме, каза Мюмюн. И допълни: "Или отговорът трябва да бъде, че председателят на НС прикрива Рашков? Няма нужда от това. Сигурен съм, че той има отговор на въпросите ми."

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност