Народно събрание

Карадайъ: Изборите чукат на вратата. Две са важните теми: Подкрепата за хората и бизнеса, както и правилата за вота

Намираме се в ситуация, в която изборите чукат на вратата. В тази политическа ситуация две са важните теми, които трябва да разглеждаме. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в пленарна зала, по повод включването като точка в дневния ред-на разглеждането на Законопроект за изменение на изборния кодекс. 
 
Едната от тези важни теми е бюджета в аспекта на това какво може да се направи за хората и за бизнеса. Другата тема са правилата, с които ще отидем на избори, добави Карадайъ.
 
Той настоя да не се пришпорва Изборния кодекс, както обикновено се случва и припомни, че в Правната комисия повече от 2 месеца не са намерили време да включат в дневния ред и да разгледат на първо четене внесения Изборен кодекс от БСП. 
 
Така или иначе, избори ще има, затова предлагам да подложите на гласуване предложението на г-жа Десислава Атанасова, обърна се той към председателя на Народното събрание.  
 
Ако евентуално тази точка се приеме от залата, ние ще направим предложение да бъде включена веднага след актуализацията на държавния бюджет, уточни Мустафа Карадайъ.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност