Народно събрание

Байрам Байрам към "Промяната": Качили сте се в джипката и сте се запътили към пропастта

Уважаеми колеги от управляващото мнозинство, качили сте се в джипката и сте се запътили към пропастта. Близко е, ще видите, че тази пропаст е доста дълбока. Това заяви народният представител от ДПС Байрам Байрам по време на второто четене на държавния бюджет за 2022 г., което се състоя в нощта срещу петък, 25 февруари 2022 г.

Попитахме имаме ли проекти за капиталовите разходи, искахме да знаем каква е проектната готовност на управляващото мнозинство. Не получихме никакъв отговор, припомни Байрам.

Днес виждаме как г-н Настимир Ананиев (Продължаваме промяната) прави едно предложение и изведнъж 2 милиарда и 343 милиона излизат като допълнителни разходи за 2022 г. Г-н Ананиев докато е бил в политическа партия ГЕРБ е научил доста така да се каже лоши практики, каза още народният представител от ДПС. И допълни: "Може да характеризираме тази вечер като среднощно каране на джипката. Вие сте доста добър шофьор г-н Ананиев".

Когато се поемат толкова сериозни разходи, е редно вицепремиерът и финансов министър да е в зала. Г-н председател, не си вършите както трябва работата. Поне извикайте финансовия министър - да си развали съня и да дойде да обясни къде ще бъдат изразходени тези 2,34 млрд. лв. допълнително, призова Байрам Байрам.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност