Народно събрание

Ешереф Ешереф: Предизборната кампания се води с идеи и приоритети, а не с фалшиви сигнали към полицията

Народният представител от ДПС Ешереф Ешереф попита министъра в оставка Бойко Рашков защо по време на предизборната кампания през юли миналата година на два пъти в полицейското управление в Айтос е била призована Зюмбюл Ахмед, която е местен председател на ДПС, с аргумента, че е раздавала агитационни материали и за обучение на избиратели с използване на таблет със симулатор за машинно гласуване.

Ние не обвиняваме служителите на полицията, те просто си изпълняват задълженията, заяви Ешереф.  Той обаче попита какво лошо има в това активисти и членове на ДПС да са обучавали в предизборната кампания избиратели за предстоящото безхартиено гласуване - чрез таблети със симулатор за машинно гласуване.

А не трябва ли избирателите да са запознати с нашата програма за развитие на страната, с основните приоритети, с мерките, които предлагаме, добави още народният представител. Виждането ни е, че така трябва да се провежда една предизборна кампания – всеки да си предлага идеите, възгледите, а не чрез фалшиви сигнали до полицията или незаконосъобразни действия, с които да се пречи на политическия опонент, каза още Ешереф.

Той увери Рашков, че този тормоз няма да уплаши избирателите на ДПС. Те през годините са го доказали и занапред ще го покажат, заключи Ешереф.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност