Народно събрание

Джейхан Ибрямов участва в пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО

Народният представител от ДПС Джейхан Ибрямов, член на парламентарната комисия по отбрана, участва в пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО. На нея бяха обсъдени огромните предизвикателства пред НАТО и ЕС, породени от войната в Украйна, както и молбите за членство в Алианса на Швеция и Финладия.

Джейхан Ибрямов Форум

Шведската делегация поиска среща с българската, за да представи аспекти и цели на желанието си за членство във Алианса. По време на срещата обсъдихме динамичната ситуация заради войната на източните флангове, необходимостта от увеличаване на стабилността в региона на Балтийско море и евроатлантическата сигурност, каза Джейхан Ибрямов.

Джейхан Ибрямов Форум1

Асамблеята заяви, че НАТО трябва „значително да засили“ своето възпиране и отбрана и „бързо да премине към позиция на „предна отбрана““, особено чрез постоянното разполагане на войски и оборудване на източния фланг, за да защити „всеки сантиметър“ територия от Алианса, коментира още народният представител от ДПС.

Джейхан Ибрямов Форум3

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност