Народно събрание

Ализан Яхова напомни на министър Иван Иванов: ДПС осигури допълнителни 300 млн. са земеделците

ДПС осигури допълнителни 300 млн. лв. в бюджета за земеделските производители. Това напомни народният представител от Движението Ализан Яхова, член на ресорната комисия в НС, на министър Иван Иванов. Тя излезе със специален пост във Фейсбук.

Напомняме на министър Иванов, че правителството в оставка предложи при актуализацията на бюджета осигуряване само на 150 млн. лв., заяви Яхова.

По предложение на ПГ на ДПС бяха гласувани допълнителни 300 млн. за покриване на загубите на земеделските производители в чувствителните сектори „Растениевъдство“ и „Животновъдство“, написа още народният представител от ДПС.

Допълнителният ресурс от 300 млн. лв. бе предложен след задълбочен анализ на увеличението на производствените разходи за торове, препарати, дизелово гориво и фуражи, и в отговор на исканията на браншовите организация в земеделския сектор, заяви Ализан Яхова.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност