Петър Чобанов: Трябва да се гарантира реална конкуренция на пазара

Борбата с високите цени минава през това всички мерки за подпомагане да се насочат към онези, които наистина се нуждаят от подпомагане. Да се гарантира реална конкуренция на пазара, както и да се подпомогнат българските земеделци“. Това заяви водачът на листите на ДПС в София област и в Ямбол Петър Чобанов пред Нова телевизия.

Ние предупреждавахме още през септември какво ще се случи, но тогава никой не обърна внимание. За съжаление, бяха проведени политики, които доведоха и до увеличаване на инфлацията“, добави Чобанов.

Той е категоричен, че трябва да се обърне внимание на хората с ниски доходи, за да може да се подпомогнат и да потребяват нормално.

„Трябва да обърнем внимание и на конкуренцията в икономиката, на контролните органи, които започнаха да действат и в тази посока да видим имаме ли достатъчно конкуренция или нямаме”, коментира още Петър Чобанов.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност